Maga sem tudta, hogy kapta el a labdát

2014.12.05. 09:25

A Chicago Bears elkapójának, Brandon Marshallnak volt már pár eszelős megmozdulása ebben a szezonban is, de amit a hajnali meccsen produkált a Cowboys ellen, alighanem mindegyiken túltesz.

Marshall ugyanis teljes sebességgel futva, két védő között zsonglőrködte össze az elkapást, ami csak a harmadik kísérletre lett meg, ráadásul a végén még a brutálisan nagy ütközést is elkerülte, amit Barry Church készült kiosztani neki.

Lassításban még jobban látszik, micsoda koordináció kellett a chicagói játékostól az elkapáshoz.

Sokáig viszont nem művelhette ezt Marshall a dallasi védőkkel, ugyanis később pont Church szállt bele hátulról térddel olyan szerencsétlenül, hogy az elkapót kórházba is kellett vinni, többszörös bordatörés gyanújával.

A dallasiaktól Dez Bryant már a mérkőzés első támadása során igyekezett megalapozni a hangulatot, amikor egy elkapás után egy elég nagy pofont osztott ki a rajta védekező Kyle Fullernek.

Bár a két jelenet közül egyértelműen a bearses elkapásra adnánk több pontot, nem ez alapján dőlt el a mérkőzés, amit 41-28-ra nyert meg idegenben a Cowboys, amivel még mindig élnek a rájátszásba jutási reményeik. Utoljára 2009-ben sikerült bejutniuk, az ismétlés pedig közel lehet, legalábbis szintén azóta először jutottak el 9 győzelemig egy szezonon belül.