Brady végre rájött, miért káromkodik

2014.12.08. 19:39

Tom Brady és a New England Patriots idén nagyon penge, ellentétben az elmúlt pár év simán jó teljesítményével, ebben a szezonban már-már tíz évvel ezelőtti önmagukat idézik. Sokan ezért a Packers mellé őket várják a nagydöntőbe.

Tegnap például úgy győztek le egy rájátszásra esélyes csapatot idegenben, hogy offense-ük enyhén szólva sem állt a helyzet magaslatán, védelmük ezzel szemben csupán egy TD-re korlátozta Philip Rivers-t és a Chargers-t, ami valljuk meg, nem semmi.

Brady elég emocionális és frusztrált volt végig, mindeközben a gyepen még NFL-szinten is überkaszálás fojt, és talán ez tágította tovább Tom mostanság amúgy is mocskos száját. A meccs után egy rádióinterjúban rá is kérdeztek az irányító viszonyára a mágikus F-szóval, mire ő olyan álszent választ adott, amilyet csak a habcsók hazájában lehet. "Ne engem okoljanak, okolják a CBS-t vagy az NBC-t!".

Az persze önmagában nevetséges, hogy egy amerikaifocistát számonkérnek azért, mert mocskos a szája (elvileg a Boston Globe-nál ezt tényleg komolyan gondolták), miközben pályánkívüli magánéletükben olyan nyugodtak és szentek ezek a lények, hogy nem hogy csúnya szavakat, de drogokat vagy kisebb lőfegyvereket is csak nagyritkán használnak. Komolyra fordítva, Brady szerint mindenkinek meg kell értenie, hogy nem kórusénekes kisfiúk rohangásznak a futballpályán, hanem ők, a focisták, akikből nem ő az egyetlen, más is mond néha csúnyákat, na. Hát bizony, ez már igaz. Viszont Tom, ha ez tényleg igaz, és már mutáltál, akkor hogy vékonyodhat el így hangod, ha ideges leszel?

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?