Brady végre rájött, miért káromkodik

2014.12.08. 19:39

Tom Brady és a New England Patriots idén nagyon penge, ellentétben az elmúlt pár év simán jó teljesítményével, ebben a szezonban már-már tíz évvel ezelőtti önmagukat idézik. Sokan ezért a Packers mellé őket várják a nagydöntőbe.

Tegnap például úgy győztek le egy rájátszásra esélyes csapatot idegenben, hogy offense-ük enyhén szólva sem állt a helyzet magaslatán, védelmük ezzel szemben csupán egy TD-re korlátozta Philip Rivers-t és a Chargers-t, ami valljuk meg, nem semmi.

Brady elég emocionális és frusztrált volt végig, mindeközben a gyepen még NFL-szinten is überkaszálás fojt, és talán ez tágította tovább Tom mostanság amúgy is mocskos száját. A meccs után egy rádióinterjúban rá is kérdeztek az irányító viszonyára a mágikus F-szóval, mire ő olyan álszent választ adott, amilyet csak a habcsók hazájában lehet. "Ne engem okoljanak, okolják a CBS-t vagy az NBC-t!".

Az persze önmagában nevetséges, hogy egy amerikaifocistát számonkérnek azért, mert mocskos a szája (elvileg a Boston Globe-nál ezt tényleg komolyan gondolták), miközben pályánkívüli magánéletükben olyan nyugodtak és szentek ezek a lények, hogy nem hogy csúnya szavakat, de drogokat vagy kisebb lőfegyvereket is csak nagyritkán használnak. Komolyra fordítva, Brady szerint mindenkinek meg kell értenie, hogy nem kórusénekes kisfiúk rohangásznak a futballpályán, hanem ők, a focisták, akikből nem ő az egyetlen, más is mond néha csúnyákat, na. Hát bizony, ez már igaz. Viszont Tom, ha ez tényleg igaz, és már mutáltál, akkor hogy vékonyodhat el így hangod, ha ideges leszel?