Sisakokkal verték egymást véresre

2014.12.23. 11:25

byu.jpg

Még az elején járunk az egyetemi bowl-szezonnak, és a Miami Beach Bowl már most egy nagyszerű meccs volt, utolsó perces egyenlítéssel és dupla hosszabbítással, viszont mindezt kidobhatják a kukába a résztvevők, mert az 55-48-as Memphis-győzelem után még amerikaifutball-pályán is ritkán látható balhé tört ki. 

A memphisesek ünnepeltek a pályán, ekkor szaladt bele az egyik BYU-játékos az ellenfélbe, néhány másodperc múlva már őrjöngve verték egymást, és a verekedésbe mindenki beszállt, aki arra járt. 

Sokan a csapattársaikat próbálták nyugtatni, nem sok sikerrel, mert közben már a kispadoknál is verték egymást, több olyan játékos volt, aki simán levette a sisakját, hogy azzal üsse a másik csapat emberét.  

De a legundorítóbb jelenet az volt, amikor a vérző fejű Kai Nacua hátulról alattomosan bemosott egyet a tight end Alan Crossnak. Nem valószínű, hogy megússza következmények nélkül, egy eltiltás vagy felfüggesztés minimum kinéz neki, a BYU-nál amúgy is nagyon szigorúan veszik a szabályokat, igyekeznek vigyázni az egyetem jó hírnevére. 

A balhé még percekig ment a pályán, amikor végre rend lett, a győztes Memphis-edzője nem nagyon tudta elkezdeni nyilatkozatát annyira ideges volt, de aztán kipréselte magából, hogy nem ismert csapatára, ők nem ezt akarják képviselni egy tévében közvetített meccsen. A BYU sportprogramjának egyetemi vezetője komoly vizsgálatot ígért. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?