Egy vécében oldódik meg az év NFL-botránya

2015.01.27. 08:57

Két zsáknyi labdával tűnt el a New England Patriots stadionjának egyik vécéjében az a labdaszedő, akinek valószínűleg a nyakába varrják majd az év NFL-botrányát.

Korábban azzal vádolták meg a Patriotsot, hogy a Super Bowl-részvételről döntő Indianapolis Colts elleni konferenciadöntőn leeresztett labdákkal trükköztek. Az NFL-nél több napnyi nyomozás után jutottak el a kellékeshez, ellene állítólag videóbizonyítékok is vannak.

A hírek szerint a felvételen az látható, hogy a labdákért felelős férfi nagyjából kilencven másodpercre bemegy a vécébe, azt persze senki nem tudja, hogy mit csinált valójában, de a gyanú szerint ott eresztette le a bírók által már ellenőrzött labdákat. Az egészet a New England Patriotsnál fedezték fel, amikor visszanézték a biztonsági kamerák felvételeit, ők értesítették az NFL-t. 

Most már csak az a kérdés, hogy kilencven másodperc elég-e arra, hogy valaki leeresszen tizenkét labdát, igaz, a legújabb hírek szerint olyan jelentős nyomáskülönbség nem volt a labdákban a bírók által leellenőrzött állapothoz képest. Azt sem árt majd tisztázni, hogy Tom Brady irányító vagy Bill Belichick edző tudott-e a kellékes magánakciójáról. 

Hogy még jobb legyen a Super Bowl felvezetése, a New England Patriots tulajdonosa beszólt az NFL-nek az elmúlt napokban történtek miatt. Robert Kraft szerint, ha bebizonyosodik, hogy semmi rosszat nem csináltak, akkor bocsánatkérést vár a ligától, mert a balhé miatt rengeteg megalapozatlan információ keringett, és többen nekiugrottak a Patriotsnak. 

Az idei Super Bowlt a New England Patriots és a címvédő Seattle Seahawks játssza majd hétfő hajnalban, Arizonában. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?