Megtaláltuk a bűnöst, aki rommá zúzta JJ Watt combját

2015.05.22. 16:51

A throwback thursday hagyományát megragadva Justin James Watt előkapott egy remek képet még októberből, a negyedik játékhétről, amin az látszik, hogy a Buffalo Bills elleni meccsen undorítóra zúzták a jobb combját. De tényleg, annyira gusztustalan lett a karrierje során már 57 sacknél járó védő lába, hogy le sem bírja venni róla az ember a szemét.

CFfQQeSUgAALsy-
Fotó: Twitter

Mivel Wattról a játéka, felépítése és mindene alapján előbb hinném el, hogy egy robot, sem mint ember, joggal merült fel a kérdés, hogy mégis ki és hogyan tudott benne így kárt tenni?

A kit gyorsan megmondjuk: Fred Jackson, a Bills futója volt blokkolás közben. A hogyan is pofonegyszerű, ha megmutatjuk a lenti gifen, amit a meccs után a Pro Football Focus egyik elemzője, Sam Monson emelt ki azzal, hogy Watt ugyan übermegajó, de Jackson az igazán vadállat, ha ilyeneket tud.

867057948.gif
Fotó: Twitter

Wattot viszont hajtotta az adrenalin rendesen, nem tudni, a meccsen mennyit érzett ebből, de hogy az EJ Manuelről vitt 80 yardos interception return TD-jénél nem látszott rajta, hogy bármennyire is fájna, az is biztos.

Jackson helyében meg aggódnánk, mert a Texans és a Bills december 6-án újra találkozik...