Ha négyévente egy TD-elkapásod van, akkor az ilyen legyen

2015.11.10. 09:06

Tovább folytatta idei remek sorozatát a Chicago Bears, és sorban az ötödik meccse is annyira szoros lett, hogy három pont döntött a végén a csapatok között, ráadásul a győzelmet jelentő pontszerzés is mindegyiken az utolsó három és fél percen belül jött.

Ez a hétfő esti rangadón a San Diego Chargers ellen sikerült ezúttal, a mindent eldöntő touchdownt viszont bőven átlagon felüli lett: a tight end Zach Miller élete elkapásával fordított a hajrában.

Persze a fordításhoz kellett a Bears-irányító Jay Cutler is, aki egymás után küldte a jobbnál jobb hosszú passzokat, hogy valahogy felhozza csapatát a Chargers ellen. Ez pedig a végén össze is jött, Miller egy 25 yardos elkapással szerzett TD-t, ehhez viszont egy csodás egykezes elkapás, illetve jó pár méter csúszás kellett.

Zach Miller fantasztikus elkapása

A touchdown után kétpontos kísérletre ment a Chicago, hogy 19-20 után legalább egy mezőnygólnyi előnyük legyen – Jeremy Langfordnak sikerült is a próbálkozás, de a Chargers már nem tudott az egyenlítés közelébe kerülni, így a Bears nyert 22-19-re. Millernek ez volt az első touchdownja 2011 óta, akkor még a Tampa Bay Buccaneers játékosa volt.

A Bears 3-5-tel, a Chargers 2-7-tel áll mindkét csapat messze áll a rájátszástól.