Az igazi Rambo az NFL-ben játszik, és kíméletlen

2015.11.13. 10:46

Az NFL csütörtök esti meccsén a Buffalo Bills elverte a New York Jetset, de ehhez kellett, hogy a liga egyik legmenőbb nevű játékosa, Bacarri Rambo nagyot játsszon. 

A safety a második negyedben büntetett először: a Jets egy kickoff után vissza akarta hordani a labdát, Devon Smith iramodott meg vele, egész jól indult, de aztán érkezett Rambo, aki kiverte a játékos kezéből. Duke Williams felkapta labdát, és bekocogott vele az endzone-ba. 

Aztán a harmadik negyedben jött az újabb Rambo-pillanat. A safety ezúttal még kegyetlenebb volt egy Jets-futójátéknál, a meginduló Chris Ivoryt lerántott a földre, és egyszerűen kitépte a kezéből a labdát. Ezzel már a második fumble-t harcolta ki a meccsen. A Bills ekkora már 19-3-ra vezetett, de a vége így is meleg lett, mert 22-17-re feljött a Jets, és az utolsó percben is ők támadhattak, de Rambo elintézte ezt is: Ryan Fitzpatrick passzát szedte le, és ezzel el is dőlt a mérkőzés. 

Bacarri Rambo Highlights | Bills vs. Jets | NFL

Rex Ryan a Bills edzőjeként 22-17-es győzelemmel tért vissza korábbi csapata, a Jets otthonába, a védelme nagyon odatette magát a meccsen. Mindkét csapat 5-4-es mérleggel áll, a csoportot a veretlen Patriots vezeti.

A három labdaszerzésért felelős Bacarri Rambo még 2013-ban a Georgiáról került az NFL-be, a Washington Redskins draftolta a hatodik körben, de nem tudott megragadni a csapatban, úgyhogy tavaly szeptemberben kitették. A Bills novemberben vitte el, a mostani volt eddig a legnagyobb meccse a profik között.