Ha trükkös játékot csinálsz, nem árt, ha megy a trükk is

2015.11.20. 10:30

Sokat elmond egy meccsről, ha egy elrontott trükkjáték az egyetlen igazi érdekessége, márpedig a csütörtök esti Jacksonville Jaguars-Tennessee Titansszal nagyjából ez a helyzet. 

A második negyed vége felé 6-3-ra álltak a csapatok három mezőnygól után, ezután akarta a hazai csapat megkavarni a Titanst, de a kivitelezésbe csúszott némi hiba.

Miután elindult az akció, Blake Bortles úgy tett, mintha az egyik elkapóját hozná játékba a bal oldalán, ehelyett viszont a keresztbe elfutó Bryan Walters kezébe nyomta a labdát. Eddig még működött is a dolog, mert egy másik elkapó, Allen Robinson totál őrizetlenül maradt, ott romlott el minden, hogy Waltersnek passzolnia kellett, ami láthatóan nem megy neki.

A szünet előtt volt még egy mezőnygól, úgyhogy 6-6-tal zárták az első félidőt, a Titans akkor vette át a vezetést, amikor az újoncirányító Marcus Mariota első futott touchdownját szerezte az NFL-ben.  

Bortles az utolsó negyedben még egy interceptiont is dobott, ám ezt később jóvá tette egy touchdown-passzal, és onnan már a végéig vezettek, Marcus Mariotát pedig a legvégén a redzone közelében sackeltek, úgyhogy 19-13-ra nyertek, és megszerezték negyedik győzelmüket idén.