23 évesen meghalt az NFL-es Tray Walker

2016.03.18. 23:54

23 éves korában meghalt Tray Walker, a Baltimore Ravens NFL-csapat cornerbackje, aki csütörtökön szenvedett motorbalesetet Liberty Cityben, Floridában, azóta kritikus állapotban volt. Halálhírét a játékos ügynöke jelentette. 

Walker az újoncszezonja után volt, melyben nyolcszor lépett pályára. Csütörtök este nyolc előtt szállították kórházba súlyos fejsérüléssel, miután egy terepjáróval ütközött egy kereszteződésben. A jelentések szerint a motorja nem volt kivilágítva, sötét ruhát viselt, és sisak sem volt rajta. Egész éjjel operálták, és küzdöttek az életéért. 

Ne maradjon le semmiről!

A védőt a negyedik körben draftolta a Ravens tavaly a Texans Southern egyetemről. Tizenöt év után ő volt az első játékos, akit erről az egyetemről draftoltak. Már középiskolásként nagy tehetségnek számított a floridai Northwestern középiskola játékosaként, csapattársa volt a ma már szintén NFL-es vikingses Teddy Bridgewaternek és raidersös Amari Coopernek. 

A következő szezonban a csapatba kerülésért harcolt volna, ő is elismerte, hogy első idénye az NFL-ben nem igazán úgy sikerült, ahogy szerette volna, többet akart volna játszani.

A baleset híréről a Super Bowl-győztes edző John Harbaugh írt egy nyílt levelet még pénteken. "Az ember sosem akar ilyen telefonhívást kapni edzőként, szülőként, testvérként, barátként. Mindenkit megrázott a hír".