Kínosabb még sosem történt az NFL-drafton

2016.04.29. 07:08

Az idei NFL-draft egyik legnagyobb tehetsége, Laremy Tunsil csütörtök éjjel éppen arra készült, hogy valamelyik csapat kiválassza őt az első körben, amikor váratlan történt: feltörték a twitterét. 

Azért is lehetett tudni, hogy feltörték, mert furcsa lett volna, ha magáról tölt fel egy olyan videót a draft előtti percekben,

amin egy gázálarccal a fején szív be egy bongból. 
 

Elég vad a felvétel, nem is maradt fent sokáig a falember profilján, mert néhány perccel később törölték, azonban addigra már ellepte a közösségi médiát. 

Hacked Tunsilsaccount posts incriminating video minutes before NFL Draft

Az ügynöke azonnal elkezdett telefonálgatni a csapatoknak, és győzködte őket, hogy az ügyfele nem ilyen ember valójában, és amúgy is több éves a videó, de ezek után várható volt, hogy több csapat sem vállalja majd be a draftolását. 

Ne maradjon le semmiről!

Tunsilt a legtöbben az idei draft harmadik helyére, a San Diego Chargershez várták, ám ők végül Joey Bosát, az Ohio State védőjátékosát választották. Biztosan látták a videót, mielőtt meghozták a döntést, de már eleve tisztában lehettek azzal, hogy kockázatos ember. 

Az ötbe se fért be, mert a Dallas Cowboys egy futót, Ezekiel Elliotot, a Jacksonville Jaguars pedig egy cornerbacket, Jalen Ramseyt vitt, és ezek után más falembereket is elvittek előtte. Ilyenkor azért sem mindegy, hogy hol draftolnak egy játékost, mert ettől is függ, hogy mennyit fizet neki első profi csapata.  Végül a tizenharmadik helyig csúszott, a Miami Dolphins draftolta. 

"Évekkel ezelőtt történt, hibát követtem el. Hálás vagyok, hogy a Miami Dolphinsnak, hogy elvittek. Nem tudom, hogy ki volt, nem akarok vádaskodni" 

– mondta a pódiumon a kiválasztása után. Felmerült, hogy esetleg a mostohaapja töltötte fel róla a videót, akivel korábban összetűzésbe került, Tunsil azt ígérte, kideríti, hogy ki volt. Mindenesetre a Dolphins nagyot fogott vele

Az egyetemi évei alatt az Ole Missben játszó falember korábban is kellemetlen helyzetbe került már egyik csapattársa, Robert Nkemdiche miatt, aki decemberben beszívva zuhant ki egy szálloda ablakából. Nkemdiche később elmondta, hogy Tunsil is ott volt vele a szállodai szobában több másik Ole Miss-játékossal együtt. Arról is beszélt, hogy inkább ő vitte el a balhét a többiek helyett.