Az eltiltott Tom Brady elvert 20 millió dollárt

2016.08.04. 09:30 Módosítva: 2016.08.04. 10:46

20 millió dolláros luxuslakást vett saját születésnapjára Tom Brady, a New England Patriots irányítója, ám legkorábban 2018-ban költözhet be a New York-i apartmanba, a 70 Vestry épületkomplexum ugyanis csak ekkor készül majd el.

Ne maradjon le semmiről!

A közel 500 négyzetméteres, öt hálószobás manhattani lakás remek kilátást nyújt a Hudson folyóra, de Brady feleségével, a brazil szupermodell Gisele Bündchennel választhatott volna még nagyobb luxust is, a 14 emeletes épület legfelső szintjére ugyanis csak 65 millió dollárért lehetett beköltözni. Az épületben többek között egy 25 méteres medence, gőzfürdő, szauna, fallabdaterem, jóga- és pilatesstúdió is van.

A szezont 4 meccses eltiltással kezdő irányító augusztus 3-án ünnepelte 39. születésnapját. A csapatánál viszont nyoma sem volt a különleges bánásmódnak: amikor a vezetőedző Bill Belichicket Brady születésnapjáról kérdezték, gyorsan megjegyezte, hogy az irányító mellett egy másik játékosuk, a sokadik cserének számító Chris Barker is aznap ünnepelt, majd gyorsan hozzátette, hogy egyetlen meglepetéssel készültek a két játékosnak, kőkemény edzésekkel.

A labdaleeresztéses botrány miatt a szezont négymeccses eltiltással kezdő Brady egyébként pont az eltiltás miatti fellebbezése alatt, idén márciusban hosszabbított szerződést a New England Patriotscal, aminek köszönhetően az eltiltás miatt 1,9 millió dollár helyett csak 235 ezret veszít majd a meg nem kapott fizetésével.

Bradynek és Bündchennek a hatalmas bostoni villájuk mellett már van egy New York-i lakásuk, de 2018-ban, a 70 Vestry elkészültekor alighanem kiköltöznek a One Madisonban található apartmanjukból. A pár az új, 47 lakásos házban többek között Taylor Swift, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, illetve Brady egyik gyerekének anyja, Bridget Moynahan szomszédja lesz.