Soha nem látott rekorddal tért vissza az NFL Los Angelesbe

2016.08.14. 14:33

7903 nap után tért vissza az NFL Los Angelesbe, amikor a St. Louisból visszaköltöző Rams a Dallas Cowboyst fogadta első felkészülési meccsén. A Rams visszatérése iránti őrület eddig is érezhető volt, de az, hogy egy tét nélküli mérkőzésre rekordot jelentő 89140 néző ment ki, jól mutatja, mennyire hiányzott Amerika második legnagyobb médiapiacának egy NFL-csapat.

Ennyi néző még sosem volt előszezon-meccsen a ligában, ahhoz, hogy a csapat ki tudja elégíteni a jegyigényléseket, plusz mobillelátókat kellett felhúznia a meccs idejére.

A nagy visszatérés viszont nem alakult a legjobban, még úgy sem, hogy a Rams végül 28-24-re nyert. Egyrészt rögtön a Cowboys visszahordott touchdownja nyitotta a meccset, másrészt a Rams jövőjét jelentő, az idei drafton első helyen kiválasztott irányító, Jared Goff meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtott és meg is sérült.

Ne maradjon le semmiről!

 

A Rams 21 év utáni első Los Angeles-i touchdownját Benny Cunningham szerezte egyébként egy 14yardos futással, ami után persze fel is robbant a Coliseum közönsége.

 

Megkezdte az előszezont a nyáron rengeteget erősítő Tennessee Titans is, amiben az újonc futójátékos Derrick Henry egész ügyes volt, de a Philadelphiából megszerzett, két éve még futóbajnok DeMarco Murray azért jelezte, egyelőre ő a csapat sztárja a poszton: 71 yardról sprintelt át a védelmen.

 

A Titans ekkor még csak átvette a vezetést, végül 27-10-re nyert.

Szombati eredmények

Seattle Seahawks-Kansas City Chiefs 17-16

Indianapolis Colts-Buffalo Bills 19-18

Dallas Cowboys-Los Angeles Rams 24-28

San Diego Chargers-Tennessee Titans 10-27