Tim Tebow visszatért, és egyből sztár lett

2016.09.29. 12:21

A korábbi NFL-es irányító, Tim Tebow néhány hónapja jelentette be, hogy megpróbálkozik a baseballos karrierrel, mert az utóbbi években nem volt olyan NFL-es csapat, ami lehetőséget adott volna neki. Szerda este mutatkozott be új sportágban, elég emlékezetesre sikerült. 

Olyannyira, hogy a New York Mets fiókcsapatának meccsén az első dobásból rögtön hazafutást ütött, ezzel csak tovább nőtt a Tebow-legendárium. 

Az NFL-ből évek óta kikopott játékos ugyanis még mindig annyira népszerű Amerikában, hogy a megmozdulásával egyből mindenhol címlapra került.

Ne maradjon le semmiről!

Az utóbbi években többször bedobták Tebow nevét, amikor valamelyik NFL-es csapát irányítót keresett, ám senki nem gondolta igazán komolyan, hogy ő lenne a megoldás. Azt viszont felajánlották neki, hogy szívesen kipróbálnák más poszton, mert azt senki nem vitatta, hogy kivételes fizikai adottságai vannak. 

"Én mindig is az irányítóposztot szerettem, és mivel fontos volt nekem, hogy csak olyan poszton játsszak, amit szeretek, ezért úgy voltam vele, akkor már inkább sportágat váltok, és jöjjön a baseball" - nyilatkozta nemrég a váltásról. 

Aktívan legutóbb középiskolásként baseballozott, egyetemen már a Florida Gators amerikaifutball-csapatának sztárirányítója volt, ahol kétszer is bajnokságot nyertek vele. A Denver Broncos az első körben draftolta, azonban két idény után mennie kellett, ezután próbálkozott a Jetsnél, a Patriotsnál és az Eaglesnél is, utóbbi kettőnél már csak a practice squadba kellett.