Az égig felnyúlt, hogy leszedje a félpályás passzt

2016.09.30. 10:05

A Cincinatti Bengals egy darabig még hátrányban volt a Miami Dolphins ellen az NFL csütörtök éjszakai meccsén, de aztán az elkapó A.J. Green vezetésével szétkapták az ellenfelet. 

A Bengals egy mezőnygóllal szerezte meg a vezetést, ezután jött a Dolphins és egy 74 yardos játék: az irányító Ryan Tannehill osztott ki egy hosszú passzt az elkapó Kenny Stillsnek, aki annyira üresen maradt, hogy nem is nagyon kellett sprintelnie, hogy beérjen az end zone-ba. 

A folytatásban viszont már a Bengals dominált: az irányító Andy Dalton futtában osztott ki egy 51 yardos bombát A.J. Greennek, az egészben az volt a leglátványosabb, hogy a 193 centi magas elkapó milyen magasságba felment, hogy lehalássza a labdát. Végül a támadást is az ő touchdown-elkapásával fejezték be. 

A Bengals ezek után mezőnygólokkal egyre inkább leszakította a Dolphinst, aminek a támadójátéka teljesen megtorpant, a meccs után Ryan Tannehill azt mondta, talán sosem volt még ilyen pocsék a támadószekciójuk, mint most.

Ne maradjon le semmiről!

A meccs legjobbja A.J. Green volt, aki 173 elkapott yarddal fejezte be  a mérkőzést. Sokat elmond az is, hogy az első három negyed után már 166 yardnál járt, miközben a Dolphins összesen csinált 152 yardot támadásban.

A miami csapatnak negyedik meccsén ez volt a harmadik veresége ebben az idényben, a Bengals két győzelemmel és két vereséggel áll.