15 másodperc volt hátra, 8 ponttal vezettek, de összeomlott az edző

2016.10.14. 09:25

A címvédő Denver Broncos kisebb gödörbe került azok után, hogy négy győzelemmel nyitotta a szezont: az Atlanta Falcons után a San Diego Chargers is legyőzte őket. 

A péntek hajnali meccsen a Chargers ezzel valószínűleg Mike McCoy edző állását is megmentette, pedig a vége annak ellenére lett izgalmas, hogy a San Diegó-i csapat 21-3-ra elment az utolsó negyed elején egy safetyvel. 

Ne maradjon le semmiről!

Ezután jött egy Broncos-touchdown, majd egy 46 yardos mezőnygól 44 másodperccel a vége előtt. A Broncosnak nem nagyon volt más választása, nyolcpontos hátrányban rá kellett mennie az onside kickre, hogy ismét támadhassanak, és ez sikerült is. A Chargers-edző Mike McCoy kicsit összeomlott ezután a pálya szélén, mert benne volt a pakliban, hogy a Broncos egy újabb touchdownnal és egy sikeres kétpontos kísérlettel még hosszabbításra hozza a meccset, azok után, hogy 18 pontos hátrányban volt.

De megmenekültek, mert a Broncos-irányító Trevor Siemian félpályás passzát 4&1-nél a végén simán leütötték a védők, és ezzel a Chargers nyerte meg a mérkőzést, megérdemelten. 

McCoy nagyon megkönnyebbült a győzelem után, azt mondta, ebben a ligában nyerni semmihez sem fogható, pláne egy ilyen jó csapat ellen hazai pályán. 

A Chargers-történetének legtöbb passzolt yardját már Philip Rivers irányító jegyzi a győzelem után, ő is arról beszélt, hogy milyen sokat jelentett ez a győzelem McCoynak, ezt az öltözőben is mindenki érezte. A defensive end Corey Liuget arról beszélt, hogy amikor látta, hogy az utolsó Broncos-passz nem talált elkapót, akkor földre rogyott, és azt gondolta, hogy "hála Istennek, vége ennek a meccsnek". 

A mérkőzés után a Chargers 2-4-es, a Broncos 4-2-es mérleggel áll.