Felmentették a kettős gyilkossággal vádolt volt NFL-est

2017.04.14. 21:37

Felmentette az esküdtszék a kettős gyilkosság vádja alól a korábbi NFL-játékos Aaron Hernandezt, aki egy másik gyilkossági ügy miatt már életfogytiglani börtönbüntetését tölti. A 2012 júliusi kettős gyilkosság ügyében csak engedély nélküli fegyvertartás vádjában találták bűnösnek a New England Patriots volt játékosát.

Ne maradjon le semmiről!

Hernandez ügyében hatnapos tanácskozás után, pénteken hozott döntést az esküdtszék Bostonban. Eszerint nem ő ölte meg Daniel de Abreut és Safiro Furtadót egy utcai lövöldözésben 2012 nyarán, egy évvel azelőtt, hogy megölte volna Odin Lloydot. Az esküdtszék szerint egy 2013-as floridai lövöldözésben is ártatlan.

A vád szerint Hernandez egy éjszakai szórakozóhelyen került szóváltásba a két későbbi áldozattal egy kilöttyent ital majd, majd a klubból távozva autójából nyitott tüzet a két férfira, de ezt nem sikerült bizonyítaniuk. A védelem szerint Hernandez egyik társa lőtt.

Hernandezt szinte napra pontosan két éve, 2015. április 15-én ítélték életfogytiglani börtönre, amiért 2013. június 17-én egy Boston melletti ipartelepen hidegvérrel lelőtte ismerősét, Odin Lloydot.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport