Szabadesés közben csinálta meg a lehetetlen TD-t

2017.08.19. 16:10

Duke Williams elszórakozta ugyan az NFL-karrierjét, de ezt nem jelenti azt, hogy a határ túloldalán, a kanadai bajnokságban ne csinálhatna klassz dolgokat.

Az Edmonton Eskimosban péntek este fogott ki egy jó estét a Winnipeg Blue Bombers ellen, például sikerült egy emlékezetes touchdownnal villognia.

A harmadik harmadban egy 33 yardos passzért ment fel két védővel együtt, jól is sikerült az ugrás, mert az ellenfelek nem tudták lehalászni előle a labdát. A számításba ott csúszott hiba, hogy Williams sisakján megpattant, majd felpördült, de az Eskimos-elkapó nagyon gyorsan kapcsolt, és estében még sikerült valahogy megkaparintania, úgyhogy meglett a bravúros touchdown. 

Az edmontoni csapat ezzel szépített, de a meccset elvesztette, igaz, így is 7-1-es mérleggel áll a bajnokságban.

Ne maradjon le semmiről!

Williams 110 yardot kapdosott össze a mérkőzésen és a fenti touchdownt jegyezte. A karrierjéből jóval többet kihozhatott volna, mert szupertehetségnek számított évekkel ezelőtt, de már az egyetemi csapata, az Auburn is kivágta, mert egy bárban összeverekedett négy emberrel. Ezután nem is draftolták tavaly, ám a Los Angeles Rams megadta neki az esélyt, mert három évre szóló szerződést adtak neki a draft után nem sokkal. Szeptemberben azonban megváltak tőle.