A világ cikije: 87 yardot veszítettek egy játékon

2017.09.10. 11:49

A történelem, de legalábbis az elmúlt bő évtized egyik legcikisebb játékát sikerült összehoznia hajnalban a Louisiana Tech csapatának az egyetemi bajnokságban a Mississippi State ellen. A Louisana Tech Bulldogs hat yardról támadhatott 2. és gól szituációban, pár másodperccel később viszont már harmadik és gól volt, 93 yardról.

A videó természetesen a Benny Hill Show zenéjével tökéletes, egészen döbbenetes, ahogy az irányító feje fölött átrepülő snapet hányan nem tudják megfogni, illetve hány Mississippi State-játékos üti tovább szándékosan, hogy még nehezebb helyzetbe hozzák ellenfelüket.

Bénázásával a Louisana Tech persze csúcsot is döntött, 2004 óta nem kellett 93 yardnál több egy csapatnak sem egy első kísérlethez. Persze az LA Tech nem csinálta meg a harmadik és 93-at, negyedikre puntolniuk kellett.

Nem ez volt az egyetlen furcsaság egyébként a meccsen, hiszen

  • volt két blokkolt extra pont és egy blokkot punt is,
  • az egyik blokkolt extrából kétpontost szerzett a Louisiana Tech egy 93 yardos visszahordással,
  • a Mississippi State nose guardja (általában az egyik legnagyobb játékos, egyébként védő), Jeffery Simmons két TD-t is szerzett, az egyiket egy blokkolt punt után, a másikat egy 90 yardos sackkel szerzett fumble-visszahordásból,

 

A meccset végül a Mississippi State nyerte 57-21-re.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?