Sikeres volt a horrorsérülést szenvedett NFL-es műtétje

2017.10.30. 23:13

A Chicago Bears szerint sikeres volt Zach Miller NFL-játékos operációja, aki vasárnap a New Orleans Saints ellen szenvedett horrorsérülést. Van vérkeringése a sérült lábában, ami jó jel.

A helyzet annyira komoly volt, hogy hétfő hajnalban sürgősségi beavatkozást kellett végrehajtani, hogy megmentsék Miller lábát. John Fox, a Bears edzője hétfő délután már meglátogatta sérült játékosát, és elmondta, hogy Miller jó hangulatban van, csak azt bánja, hogy a sérülését eredményező touchdownt elvették tőle.

Fox arról is beszélt, hogy Millernek van vérkeringése térd alatt, és meleg is a lába a kritikus részen, ami jó jel, de messze van még a vége. Mindenesetre a körülményekhez képest kielégítő az állapota, és úgy fest, hogy sikerült megmenteni a lábát.

Millernek továbbra is kórházban kell maradnia New Orelansban, mert a következő napokban újabb vizsgálatok várnak rá, hogy eldöntsék, hogyan kezeljék a sérült térdét a továbbiakban. Műtétekre szinte biztosan szüksége lesz még. 

Ne maradjon le semmiről!

Egy ilyen sérülés után már ez is óriási dolog, ha felépül, az viszont erősen kérdéses, hogy fog-e még valaha játszani a harminchárom éves tight end.