Felkelt, jó nagy hülyeség volt

2017.11.03. 08:20

Valahogy semmi nem akart összejönni a csütörtöki NFL-rangadón a szezonban eddig egész jól teljesítő Buffalo Billsnek, a hajnali próbálkozásukat tökéletesen tükrözi a tight end Nick O'Leary bénázása, aki a harmadik negyed végén saját butaságából vesztett labdát.

Ne maradjon le semmiről!

O'Leary simán megcsinálta a 20 yardos elkapást, ám mivel Tyrod Taylor passza picit magasan érkezett neki két védő között, az elkapás közben elesett. Úgy kelt fel, mintha minden rendben lenne, várta, hogy indíthassák a játékot a megszerzett első kísérlet után, csakhogy nem vette észre, hogy sem Buster Skrine (#41), sem Jamal Adams (#33) nem ért hozzá, vagyis a szabályok szerint hiába esett földre, nem ért véget a játék.

Amikor a Jets-védők nem hallottak sípszót, egyből O'Learyre vetették magukat, és sikerült is kicsavarni a kezéből a labdát, amit aztán megszereztek.

O'Leary szerencséjére a Jets nem szerzett újabb pontokat a labdaszerzés után, de a végére így is nyertek, elég simán. Győzelmével a Jets szorosabbá tette a csoportot, ők 4-5-tel állnak, de a Bills 5-3-as mérleggel így is előzi őket.

Eredmény

Buffalo Bills-New York Jets 21-34