Megint lecsapott az NFL bokagyilkosa

2017.12.19. 09:51

A tavaly Super Bowl játszó Atlanta Falcons három ponttal verte meg a Tampa Bay Buccaeneerst az NFL kedd hajnali meccsén, és ebben óriási szerepe volt a futójátékos Devonta Freemannek. 

Freeman összesen 126 futott yarddal zárta a meccset, ezekből egy touchdownt szerzett, és emellett még öt elkapásból összehozott 68 elkapott yardot, szóval tényleg óriásit játszott, ráadásul a meccs utolsó negyedében úgy elfektetett egy védőt, hogy az megemlegeti még egy darabig a történteket. 

Ne maradjon le semmiről!

17-14-re vezettek, amikor Freeman kilőtt egy futásnál, miután kapott két szép blokkot. Felgyorsított, és már csak egy embert kellett megvernie, szóval csinált egy jó ütemű testcselt, mire a vele szemben álló Buccaneers-védő egyszerűen összeomlott, innentől pedig már szabad volt az út a célterületig. A Falcons ezzel a touchdownnal lépett meg, és biztosította be a győzelmet. 

Freemantől nem újdonság az ilyen bokagyilkos mozdulat, januárban a rájátszásban például egy Seahawks-védőt semmisített meg egy testcsellel. A Falcons honlapján a nyáron még egy tudományosnak álcázott videót is csináltak az irányváltásairól.

A Falcons a győzelmével már 9-5-ös mérleggel áll, és versenyben van a rájátszásba jutásért, az utolsó két meccsén előbb a New Orleans Saintsszel, majd a Carolina Panthersszel játszik. 

NFL, 15. forduló:

Tampa Bay Buccaneers-Atlanta Falcons 21-24