A legrosszabbkor csúszott ki a labda, mégis meglett az elkapás

2017.12.24. 11:47

Vasárnap hajnalban két mérkőzést játszottak az NFL karácsonyi fordulójából: a Minnesota Vikings lenullázta a Green Bay Packerst, a Baltimore Ravens pedig az Indianapolis Colts elverésével növelte esélyeit a rájátszásra. 

A Vikingsnél a meccs egyik hőse az elkapó Stefon Diggs volt, aki több látványos megmozdulást is produkált a 16-0-ra megnyert meccsen.

Az egyik ilyen egy elkapás volt az oldalvonal mellett, amikor estében igyekezett összehozni a mozdulatot a sisakjához szorítva a labdát, ami mégis kicsúszott, de aztán még sikerült valahogy bebiztosítania. 

A másik egy touchdownelkapás volt, itt a lábmunkája volt precíz. Diggs végül 60 elkapott yardot hozott össze, és egy touchdownt jegyzett. 

Case Keenum Vikings-irányító pedig a szezonban huszonegyedik touchdownpasszát osztotta ki, ennyit Brett Favre 2009-es idénye óta senki nem csinált a csapatban. A Vikings, - amiben a védelem nagy napot fogott ki - mérlege ezzel 12-3 az idényben, vagyis jó esélye van rá, hogy a rájátszás első körében nem kell pályára lépnie. 

Ne maradjon le semmiről!

Az est másik meccsén Baltimore Ravens-Indianapolis Colts 23-16, ezzel a Ravens 9-6-tal áll, vagyis továbbra is harcban vannak a rájátszásért.