Öngyilkos lett egy 21 éves amerikaifutball-irányító

2018.01.17. 09:46

21 évesen meghalt az egyetemi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Washington State irányítója, Tyler Hilinski. Három héttel ezelőtt még kezdőként lépett pályára az első osztály élvonalához tartozó csapatban. 

Hilinski testére Washington állambeli otthonában talált rá a rendőrség, miután a csapata jelentette, hogy nem jelent meg az edzéseken. A rendőrség tájékoztatása szerint öngyilkosság történt, a sportoló fegyverrel végzett magával. 

Ne maradjon le semmiről!

Az irányító nyolc meccsen lépett idén pályára a nemrég véget ért szezonban, és ezeken a mérkőzéseken összesen 1176 yardot passzolt, valamint kiosztott nyolc touchdownpasszt. A Boise State ellen különösen nagyot játszott, mert csereként beállva 21 pontos hátrányból hozta vissza csapatát, és három touchdownban is benne volt a 47-44-es győzelemnél.

Tyler Hilinski
Tyler Hilinski

December 28-án már kezdőként lépett pályára a Michigan State elleni bowlmeccsen, ahol 240 passzolt yardja mellett három touchdownja volt, jó eséllyel ő lett volna a kezdő a következő szezonban a Washington State-ben.

A csapatnak jól ment az utóbbi években: Mike Leach edző vezetésével tavalyelőtt 8-5-ös, legutóbb 9-4-es mérleggel zárták a szezont, a Pac 12 főcsoportban meghatározóak lettek. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport