Nyaksérülése miatt nem játszhat többé az NFL-es

2018.01.28. 09:20 Módosítva: 2018-01-28 09:20:23

Nem folytathatja NFL-es pályafutását a Buffalo Bills egyik oszlopa: a center Eric Woodnak nyaksérülése miatt kellett befejezni a pályafutását harmincegy évesen.  

Ne maradjon le semmiről!

Wood az elmúlt szezonban minden egyes támadójátéknál ott volt a pályán, és amúgy sem nagyon hagyott ki meccseket, amióta a Bills az első körben draftolta 2009-ben a Louisville-ről. Most viszont olyan orvosi szakvéleményt kapott, ami alapján nem lehetséges, hogy folytassa profi karrierjét, és ezen a műtéti beavatkozás vagy a pihenés sem változtatna.

Az ESPN-es Adam Schefter információi szerint Wood nyakával van a gond, és fáradásos sérülésről van szó. A Bills ezzel egyik legrégebbi játékosát vesztette el, mivel a támadófalember csapatkapitány volt, és csak a védő Kyle Williams volt nála régebben a buffalóiaknál. 

Wood 2015-ben a Pro Bowlon is szerepelt, a csapatnál pedig számoltak vele a folytatásban, mert tavaly hosszabbították meg a szerződését. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?