Óriási blama, előre kiderült, ki lesz az NFL MVP

2018.02.02. 08:46

A Super Bowl előtti este, szombaton tartják az NFL Honors díjkiosztót, ahol a szezon legjobbjait jelentik be. A legérdekesebb persze mindig az MVP, vagyis a legértékesebb játékosnak járó díj szokott lenni, de egy NFL-alkalmazottnak most sikerült véletlenül jó előre lelőnie a dolgot.

Az MVP-címet Brad E. Schlossmannak, a Grand Forks Herald újságírójának sikerült kiszúrnia, egy NFL-alkalmazott ugyanis írással kifelé tartotta kezében azt a mappát, amin többek között az MVP-nyertes kiléte szerepelt, nagy betűkkel virított ugyanis a lap tetején, hogy

Tom Brady veszi majd át a díjat, tehát ő lett a 2017-es szezon legértékesebb játékosa,

sőt, a díjkiosztón elmondandó beszéde is ott szerepel a lapon. A fogadóirodáknál egyébként a Los Angeles Rams futójátékosa, Todd Gurley volt még a díj másik esélyese.

Ne maradjon le semmiről!

Az alapszakaszban 13 győzelmet szerző, 4577 yardot és 32 touchdownt passzoló Bradynek ez lesz a harmadik MVP-címe a 2007-es és 2010-es szezonok után. A 2007-es szezon végén veretlenül jutottak a rájátszásba, de a Super Bowlban megállította őket a New York Giants, 2010-ben viszont azonnal kiestek a playoffban, a csoportrivális New York Jets ütötte ki őket.

A 21. században egyébként még sosem nyert Super Bowlban az alapszakasz MVP-jének választott játékos, utoljára Kurt Warnernek sikerült ez 1999-ben.

Mit hirdethetne még ki előre az NFL ilyen trükkös módon?