Óriási blama, előre kiderült, ki lesz az NFL MVP

2018.02.02. 08:46

A Super Bowl előtti este, szombaton tartják az NFL Honors díjkiosztót, ahol a szezon legjobbjait jelentik be. A legérdekesebb persze mindig az MVP, vagyis a legértékesebb játékosnak járó díj szokott lenni, de egy NFL-alkalmazottnak most sikerült véletlenül jó előre lelőnie a dolgot.

Az MVP-címet Brad E. Schlossmannak, a Grand Forks Herald újságírójának sikerült kiszúrnia, egy NFL-alkalmazott ugyanis írással kifelé tartotta kezében azt a mappát, amin többek között az MVP-nyertes kiléte szerepelt, nagy betűkkel virított ugyanis a lap tetején, hogy

Tom Brady veszi majd át a díjat, tehát ő lett a 2017-es szezon legértékesebb játékosa,

sőt, a díjkiosztón elmondandó beszéde is ott szerepel a lapon. A fogadóirodáknál egyébként a Los Angeles Rams futójátékosa, Todd Gurley volt még a díj másik esélyese.

Ne maradjon le semmiről!

Az alapszakaszban 13 győzelmet szerző, 4577 yardot és 32 touchdownt passzoló Bradynek ez lesz a harmadik MVP-címe a 2007-es és 2010-es szezonok után. A 2007-es szezon végén veretlenül jutottak a rájátszásba, de a Super Bowlban megállította őket a New York Giants, 2010-ben viszont azonnal kiestek a playoffban, a csoportrivális New York Jets ütötte ki őket.

A 21. században egyébként még sosem nyert Super Bowlban az alapszakasz MVP-jének választott játékos, utoljára Kurt Warnernek sikerült ez 1999-ben.

Mit hirdethetne még ki előre az NFL ilyen trükkös módon?

  • 1478
    Hányban vonul vissza Tom Brady és Bill Belichick
  • 855
    A következő Super Bowl résztvevőit
  • 419
    A 2018-as draft 1/1-es választottját

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?