Visszavonul a Patriots-szupersztár a Super Bowl-vereség után?

2018.02.05. 13:10

A New England Patriots egyik legjobbja volt a tight end Rob Gronkowski a hétfő hajnalban elvesztett Super Bowlon, de benne van a pakliban, hogy ez volt az utolsó mérkőzése.

A játékostól a 41-33-ra elvesztett döntő után azt kérdezték, hogy igazak-e a pletykák, hogy ez lehetett az utolsó mérkőzése NFL-játékosként.

Erre Gronkowski egy kicsit meglepetten azt mondta, hogy nem tudja, hol hallották ezt, de tutira át fogja gondolni a jövőjét, és a következő hetekben leül pár emberrel, mielőtt meghozza a döntést. 

Gronkowski meghatározó embere a Patriotsnak, és még csak 28 éves, de az elmúlt években rendszeresen bajlódott sérülésekkel, a Super Bowl előtt például agyrázkódás hátráltatta, szóval ha a visszavonulás mellett döntene, akkor valószínűleg az egészsége miatt tenné.

Egy másik elmélet szerint viszont csak egy jobb szerződést szeretne magának, és ezzel akarja presszionálni a csapatvezetést. Vagy az is lehet, hogy csak a csalódottság beszélt belőle.

Az viszont elég valószínű, hogy nem marad a csapatnál a védelem egyik fontos embere, Malcolm Butler, aki eleve csak a speciális egységben kapott helyet a döntőben. Az elvesztett döntő után arról beszélt, hogy úgy tűnik, már nem tartanak rá igényt. 

A Philadelphia Eagles 41-33-ra nyerte meg a Super Bowlt. A meccsen Gronkowski két touchdownt, valamint 116 elkapott yardot szerzett.