Hatalmasat szólhat, ha csapatot vált az NFL szupersztárja

063 459484230
2018.03.28. 14:34

A New York Giants tulajdonosa, John Mara sem tudja száz százalékra ígérni, hogy a csapat és a liga egyik legnagyobb sztárja, Odell Beckham Jr. náluk kezdi meg a következő idényt. A Los Angeles Ramst állítólag vinné az elkapót. 

Az utóbbi évek egyik legemlékezetesebb megmozdulásáról is híres Beckham körül akkor gyorsultak fel az események, amikor kiderült, hogy hosszú távú szerződést szeretne kicsikarni a csapatától, enélkül nem is hajlandó részt venni a felkészülésben.

Aztán teltek a napok és kiderült, hogy a Giants álláspontja nagyjából az, hogy nagyon szeretnék megtartani a legnagyobb nevű játékosokat, aki egy kivételes tehetség, de senki sem érinthetetlen, és nincs kizárva, hogy máshol folytatja a pályafutását. Ráadásul az elkapó és a Giants viszonya nem igazán volt felhőtlen, voltak már összezörrenéseik korábban is. 

Ne maradjon le semmiről!

Ezután került képbe kedd este a Los Angeles Rams, amely a védelmét már megerősítette, a nemrég leigazolták Marcus Peterst, Aqib Talibpt és Ndamukong Suh-t. A múlt szezonban az elsőéves Sean McVay edzővel nagyot futó csapat állítólag az elsőkörös draftjogát dobná be a Giantsnek Odell Beckham Jr.-ért cserébe, ez a huszonharmadik helyet jelenti. Az értesülésre mindenesetre McVay rutinosan annyit nyilatkozott, hogy nem foglalkoznak olyan játékossal, akinek egy másik csapattal van szerződése, de ezzel aligha ért véget a történet. 

Sőt, az április végi draftig még biztos bonyolódni fog az ügy, de ha OBJ csapatot váltana, az az elmúlt évek egyik legnagyobbat szóló üzlete lenne. 

(Borítókép:  Al Bello / AFP)