Rém rossz meccsel tért vissza az NFL

2018.08.03. 12:33

A magyar idő szerint péntek hajnali Hall of Fame-mérkőzéssel megkezdődött a 2018-es NFL-idény előszezonja, a Baltimore Ravens és a Chicago Bears meccse  viszont maximum a hosszú elvonási tünet miatt enyhítette az amerikaifutball-függők igényeit.

Ne maradjon le semmiről!

Nem meglepő módon persze mindkét csapatból hiányoztak a legnagyobb sztárok, ez rá is nyomta a bélyegét a meccsre, a Ravensnél például a kezdő irányító, a három legjobb futójátékos, a négy legjobb elkapó, a két legjobb támadófalember és a kezdő védelem nagy része, a Bearsnél az irányító, a támadófal kezdőötösének négyötöde, és a támadók legnagyobb sztárjai pályára sem léptek.

Ez is közrejátszott abban, hogy az első két támadás interceptionnel ért véget, de az első negyedben legalább volt izgalom, 17 pontot és 3 labdaszerzést hoztak össze a csapatok, az első touchdown pedig a fullback Michael Burtoné lett egy elkapásból, a passzt Chase Daniel dobta.

A folytatásban a támadósorok visszavettek, a meccs végére összesen 6 eladott labda lett, 11 büntetés, 12 sack és 32 harmadik kísérletből csak 10-et csináltak meg a csapatok, tehát nem az évszázad mérkőzését játszották Cantonban.

Ráadásul a Ravensnél óriási tehetségnek tartott irányító, Lamar Jackson bemutatkozása sem lett valami fényes, 33 yardot passzolt és 25 yardot futott, és bár volt egy touchdownja, egy interceptiont is dobott.

A Baltimore Ravens végül 17-16-ra nyert.