Saját lábában átesve égette magát a Super Bowl-hős

2018.08.24. 10:34

Egy mérkőzéssel indult az NFL előszezon harmadik fordulója magyar idő szerint péntek hajnalban, a címvédő Philadelphia Eagles látogatott a tavalyi szezon legrosszabb csapatához, a Cleveland Brownshoz, a mérkőzés legnagyobb tanulsága pedig, hogy a tavaly nyeretlenül záró Browns igenis elindult felfelé, a védelmétől okkal kell majd félni idén.

Az Eagles alaposan megszenvedett az első félidőben a Browns védelmével, az első hat támadásuk egy elrontott negyedik kísérlettel, egy safetyvel, két fumble-lel és két interceptionnel ért véget. A 2017-es draft legelső választása, Myles Garrett nagyon odatette magát a clevelandi csapatnál, két sackje is volt, az egyikből jött a Browns első két pontját hozó safety: amikor a februári Super Bowl MVP-je, Nick Foles saját lábában megbotlott, Garrett ért oda áthámozva magát az őt blokkoló falemberen, hogy még úgy érintse meg a QB-t, hogy annak térde a földön van.

Végül a Brownsnak meg kellett nézetnie videón az esetet a bírókkal, de megkapták a két pontot.

Az első két negyed után az Eagles-vezetőedző ki is jelentette, hogy eleget látott a csalódást keltő Folesból, és padra teszi, egész egyszerűen nem érti, mi a baj a játékosával. Foles az első félidőben 17 passzából ugyan 13-at jó helyre dobott, de háromszor is eladta a labdát, és róla jött a safety is. Sokkal jobbak a második félidőben sem lettek az Eaglesnél, nulla ponttal zárták a mérkőzést, és végül 5-0-ra kaptak ki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?