Hiába a hihetetlen touchdown, kikapott a Ravens

063 1033001934
2018.09.14. 10:54 Módosítva: 2018-09-14 11:08:24

Hiába kapcsolt feljebb a Baltimore Ravens a negyedik negyedben, Joe Flacco eladott labdái megbosszulták magukat, a Cincinnati Bengals hazai pályán 34-23-ra nyerte meg a csoportrangadót az NFL második fordulójának csütörtöki nyitómeccsén.

Az első negyedben szinte teljesen tanácstalan volt a Ravens támadósora, de aztán összeszedték magukat, ez pedig a negyedik negyedben csúcsosodott ki, amikor John Brown egy egészen elképesztő elkapással szerzett touchdownt. Joe Flacco 30 yardról dobott tűpontos passzt, Kirkpatrick pedig hiába fogta szinte tökéletesen Brownt, a Ravens-játékos szó szerint a kezei közül halászta ki a labdát és estében még mindkét lábát is sikerült leraknia a célterületen.

Joe Flacco ugyanakkor ennek ellenére nem játszott túl jól a meccsen, két TD-passz mellett kétszer el is adta a labdát, míg a Bengals-irányító Andy Dalton hibátlanul passzolt, négy TD-passz mellett egyetlen interceptiont sem dobott. Nemcsak ő villogott egyébként a Bengalsnál, az újonc Joe Mixon 84 yarddal egymaga többet futott, mint a Ravens futói összesen.

Eredmény

  • Cincinnati Bengals-Baltimore Ravens 34-23

Borítókép: John Grieshop/Getty Images Hungary

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?