Bowlingbábuként dőltek a védők a 131 kilós futó előtt

2018.09.15. 19:08

A Twitter kedvence lett egyből szombaton az egyetemi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Georgia Southern védőjátékosa, C.J. Wright, aki a második helyen kiemelt Clemson ellen vállalt be egy futást. A 131 kilós, általában védőként pályára lépő Wrighttal nem is nagyon tudott mit kezdeni a két éve még bajnok Clemons védelme, a játékosok úgy dőltek el Wright előtt, mint a bowlingbábuk.

Még az egyetemi bajnokságban is ritka, hogy ekkora játékos kezébe adjanak labdát, Wright viszont szemmel láthatóan eléggé hozzá van szokva a labdával futkosáshoz, jól begyakorolhatták már a variációt az edzéseken.

Wright futásában az is meglepő volt, hogy egyrészt a saját térfelükön vetették be, másrészt első és 10-es helyzetben hívták a futást a hatalmas termetű védőre. Wright végül 4 yardot szállított, nem rajta múlt, hogy három játékkal később puntolniuk kellett.

Wright viszont még nem olyan menő, mint az NFL-ben szereplő védő, Dontari Poe, aki még a Kansas City Chiefsben futva, majd elkapva, végül pedig passzolva is szerzett touchdownt, és mindezt a profik között.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?