A szomszéd univerzumba lökte át ellenfelét, fél kézzel

2018.09.25. 09:38

Nem volt irigylésre méltó helyzetben az NFL hétfői (magyar idő szerint már kedd hajnali) meccsén a Tampa Bay Buccaneers védője, Chris Conte, aki olyan jelenetbe került, amit évekig mutogatnak majd. A 188 centis, 92 kilós védőnek az öt centivel magasabb, de 19 kilóval nehezebb Pittsburgh Steelers-tight endet, Vance McDonaldot kellett volna megállítania a második negyedben. Nem járt sikerrel.

Olyannyira, hogy McDonald nemes egyszerűséggel fél kézzel taszajtotta át egy szomszédos dimenzióba Contét (ezt hívják stiff-armnak), majd meg sem állt a célterületig, hogy a 75 yardos touchdownjával – és az azt követő extra ponttal – kiegyenlítsen.

Ne maradjon le semmiről!

Conte ráadásul meg is sérült a játék alatt, és nem tudott visszatérni a mérkőzésbe.

Furcsa sérülést szenvedett csapattársa, Isaiah Johnson is, aki egy túl hosszúra sikerült passznál védekezett Xavier Grimble mellett. Johnson nem vette észre, hogy mennyire közel jár a pályát szegélyező falhoz, de lehet, hogy akkor sem tudott volna időben megállni a mély, felázott talajon, ha látja, milyen közel jön a fal.

Johnson saját lábon ment le a nagy ütközés után, sőt, a meccsbe is visszatért, de később megvizsgálták vállsérülés gyanújával.

A Steelers idegenben nyert 30-27-re, ezzel megállították az első két meccsen villámrajtot vevő Buccaneerst.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?