Ez fájhatott!

2018.10.15. 17:09

Teljesen szabályos, ugyanakkor ránézésre rettentő fájdalmas mozdulattal állította meg Jadeveon Clowney ellenfelét, Chris Ivoryt a Houston Texans és a Buffalo Bills vasárnapi mérkőzésén. Ivoryt az egyik rasztatincsénél fogva, hátulról ragadta meg, majd rántotta a földre a 122 kilós védő.

A 2014-es NFL-draft legelső választásával elvitt Jadeveon Clowney pályafutását sérülések hátráltatták, de afelől nem nagyon van kétség, hogy kivételes tehetségű védőjátékos. Egyetemistaként, még a South Carolina játékosaként azzal robbant be a köztudatba, amikor a szezon végi jutalomnak számító bowl-meccsen kis híján megsemmisítette a Michigan futójátékosát, Vincent Smitht – Clowney a támadófalon átrobbanva lendületből találta telibe Smitht, akinek még a sisakja is lerepült.

Clowney rendszerint remek ütemmel tud átrobbanni a falon, ám ennek ellenére még csak 22,5 sackje van úgy, hogy az ötödik évét kezdte a ligában. Most is jól kapta el az ütemet, és már akkor Ivory nyakában volt, amikor a futójátékos oldalra indult a futással. Mivel csak a haját érte el, annál fogva vitte a földre.

Szerencsére Ivory csak nevetett az eseten, de akár a teljes tincset is kitéphette volna a fejéről Clowney, ha nem vigyáz.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?