Ez fájhatott!

2018.10.15. 17:09

Teljesen szabályos, ugyanakkor ránézésre rettentő fájdalmas mozdulattal állította meg Jadeveon Clowney ellenfelét, Chris Ivoryt a Houston Texans és a Buffalo Bills vasárnapi mérkőzésén. Ivoryt az egyik rasztatincsénél fogva, hátulról ragadta meg, majd rántotta a földre a 122 kilós védő.

A 2014-es NFL-draft legelső választásával elvitt Jadeveon Clowney pályafutását sérülések hátráltatták, de afelől nem nagyon van kétség, hogy kivételes tehetségű védőjátékos. Egyetemistaként, még a South Carolina játékosaként azzal robbant be a köztudatba, amikor a szezon végi jutalomnak számító bowl-meccsen kis híján megsemmisítette a Michigan futójátékosát, Vincent Smitht – Clowney a támadófalon átrobbanva lendületből találta telibe Smitht, akinek még a sisakja is lerepült.

Clowney rendszerint remek ütemmel tud átrobbanni a falon, ám ennek ellenére még csak 22,5 sackje van úgy, hogy az ötödik évét kezdte a ligában. Most is jól kapta el az ütemet, és már akkor Ivory nyakában volt, amikor a futójátékos oldalra indult a futással. Mivel csak a haját érte el, annál fogva vitte a földre.

Szerencsére Ivory csak nevetett az eseten, de akár a teljes tincset is kitéphette volna a fejéről Clowney, ha nem vigyáz.

Ne maradjon le semmiről!  • Hírek
  • Bankszámla