18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy ilyen sérülés után csak imádkozni lehet

2018.11.19. 11:34

A The Blind Side (A szív bajnokai) című film egy monológgal kezdődik: Sandra Bullock elmeséli, hogy ért véget a Washington Redskins-irányító Joe Theismann karrierje egy brutális sérülés után 1985-ben. Napra pontosan 33 évvel később a QB ott volt a Redskins stadionjában: élőben nézte végig, ahogy Alex Smith, a Washington jelenlegi irányítója ugyanolyan horrorsérülést szenved el vasárnap este. Csak erős idegzetűeknek.

A Washington Redskins a Houston Texanst fogadta az NFL 11. fordulójában. Mindkét csapat 6-3-mal állt, tehát igazi rangadót láthattak a nézők. A mérkőzés azonban nem az izgalmas játék, hanem a hazai csapat irányítójának brutális sérülése miatt lesz emlékezetes.

A videót csak erős idegzetűek nézzék meg. 

Alex Smith brutális sérülése

Első látásra nem tűnt úgy a közvetítés során, hogy bármi rendhagyó történt volna. Smith azonban a földön maradt az egyébként szabályos játék után, a visszajátszásokból pedig kiderült: nagyon csúnyán, két helyen is eltört a lába. Ezzel véget is ért a 34 éves irányító idei szezonja, és ha szerencséje van, akkor nem jár úgy, mint Joe Theismann, aki

napra pontosan 33 éve, kísértetiesen hasonló sérülést szenvedett el, ami véget vetett a karrierjének. 

Smith sérülése a harmadik negyedben történt, a Redskins végül 23-21-re el is veszítette a találkozót. A meccs egyébként az NFL közössége egy emberként állt ki az irányító mellett, a játékostársai pedig imádkoznak érte:

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport