Bolond meccs az NFL-ben: mindkét csapat 50 pont fölé ment

2018.11.20. 08:41

Várható volt, hogy az NFL hétfő esti rangadója a Kansas City Chiefs és a Los Angeles Rams között az ezer fokon pörgő támadójátékról fog szólni, még a fogadóirodák is bőven 60 pont fölött húzták meg az összesített pontok határát. Azonban még ennél is több pontot szereztek a csapatok, jóval többet. 

  • Az NFL történetében először fordult elő, hogy mindkét csapat 50 pont fölé ment
  • Mindkét irányító 400 yard fölött passzolt
  • Összesen 14 touchdownt szereztek a csapatok, ebből hármat védők 
  • Tyreek Hill elkapó 217 elkapott yarddal zárt a meccset
  • először kapott ki olyan csapat, ami legalább 50 pontot szerzett

Az egész meccs olyan volt, mint egy hullámvasút, az elején például hiába szerzett 13-0-s vezetést a Rams, a félidőben 23-23-ra álltak a csapatok. A második félidő volt aztán igazán eseménydús, mert összesen ötvenkilenc pontot vittek a csapatok.  A Chiefs végig igyekezett tartani a lépést a Ramsszel, ám végül a Rams-védelem labdaszerzései döntötték el a mérkőzést, és dőlt el, hogy a Los Angeles-i csapat 54-51-re nyeri a legnagyobb rangadót.

A Rams-irányító Jared Goff azt mondta a győzelem után, akárhányszor úgy érezték, hogy most már zsebben a győzelem, mindig visszajött az ellenfél és kezdhették újra a dolgot, szóval igazán őrült rangadót játszottak. Goff egyébként 413 passzolt yarddal és 4 touchdownnal zárt, egyszer sem adta el a labdát. A chiefses Patrick Mahomes 478 yardot passzolt, 6 touchdownpassza mellett 3 interceptionje volt. Mindkét irányítónak közel 50 passzkísérlete volt.

Ne maradjon le semmiről!

A győzelem után a Rams 10-1-es, a Chiefs 9-2-es mérleggel áll a ligában. 

Eredmény:

Los Angeles Rams-Kansas City Chiefs 54-51