Szobrot lehetne állítani a Chargers tökösségének

2018.12.14. 11:28

Elszenvedte szezonbeli harmadik vereségét a Kansas City Chiefs, ami ráadásul először vesztett hazai pályán – az NFL 15. fordulójának nyitómeccsén a Los Angeles Chargers győzte le őket, és ezzel biztossá vált, hogy mindkét Los Angeles-i csapat bejutott a rájátszásba. A Chargers győzelme viszont egészen különleges volt, négy perccel a lefújás előtt csak 0,7 százalék esélyük volt a győzelemre az ESPN modellje szerint, másodpercekkel a lefújás előtt pedig 19-re lapot húztak azzal, hogy a biztosabb hosszabbítás helyett a sokkal bizonytalanabb győzelemre mentek rá.

A Chiefs a negyedik negyed felénél 28-14-re vezetett, innen kezdett hatalmas hajrába a Chargers, ami egy touchdownnal előbb csak szépített, majd egy remek védekezés után újabb touchdownt szerezve az egyenlítés közelébe ért. Négy másodperc volt a lefújásig, amikor Mike Williams harmadik elkapott TD-jével 28-27-re jöttek fel. Innen rúghattak volna extra pontot az egyenlítésért és a hosszabbításért, ehelyett viszont a Los Angeles-i csapat nagyon bevállalós volt, és kétpontosra ment, hogy megnyerje a meccset.

Ne maradjon le semmiről!

A labdát ezúttal is Mike Williams kapta, aki nagyon sima elkapásával megnyerte a meccset a Chargersnek.

A kétpontos játék egyébként majdnem ugyanaz volt, mint amiből Williams az első touchdownját szerezte még a második negyedben.

A meccs után mindkét csapat 11-3-as mérleggel áll és már biztos rájátszó.

Eredmény

Los Angeles Chargers–Kansas City Chiefs 29–28