99 yardos TD-vel trollkodta meg a szinte tökéletes munkát végző ellenfelet

2018.12.25. 09:47

Győzelemmel búcsúztatta stadionját a költözésre készülő Oakland Raiders – a csapat új pályája csak 2020-ra készül el Las Vegasban, de a köztes 2019-ben már biztos nem maradnak az egyre katasztrofálisabb állapotban levő Oakland Coliseumban, amit a helyi baseballcsapattal, az Oakland Athleticsszel használtak társbérletben.

A Raiders 27-14-re verte a búcsúmeccsen a Denver Broncost, ráadásul elég jó ráhangolódást biztosítottak a a közönségnek, hiszen a meccs legelső pontszerzése is elég emlékezetesre sikerült.

Öt perce sem ment az első negyed, amikor előnyhöz jutott a Raiders – a Broncos rúgta el a labdát, és készült valami hasonlóra a punt végén, mint amit mesterszintre emelt a New England Patriots pár hete. Sikerült is kettős erőfeszítéssel megállítani a célterület felé pattogó labdát a gólvonal előtt, csakhogy Isaac Yiadom (#41) nem tudott már ráfeküdni az elpaskolt labdára, a mellettük álló visszahordó, Dwayne Harris pedig gyorsan körbenézett, majd gondolt egyet, és kilőtt a (számára) jobb oldalvonal felé.

A Raiders visszahordó-csapata gyorsan kapcsolt, remek blokkokat tettek Harris elé, aki így 99 yardos touchdownt szerzett, ráadásul úgy, hogy a rúgás pillanatától fogva 157,5 yardot mozgott a pályán, ami majdnem 60 százalékos túlóra volt a részéről.

A Raiders végül 27-14-re, simán nyert, ez volt az utolsó meccsük abban a stadionban, amit 1966-81 között, majd 1995 óta használtak.