Fél szezonra elkaszálták a földön fekvő nőt megrúgó NFL-est

2019.03.15. 15:34

Nyolcmeccses, vagyis fél szezonra szóló eltiltást kapott az NFL-től a futójátékos Kareem Hunt, aki még 2018 februárjában, a Kansas City Chiefs játékosaként lökött fel egy nőt egy szálloda folyosóján, majd rúgta meg őt, miközben a feküdt. Az eltiltás értelmében Hunt csak a szezon második felében csatlakozhat új csapatához, a Cleveland Brownshoz.

Hunt bántalmazási ügye tavaly decemberben derült ki, amikor a TMZ szerezte a meg lökdösődés és rúgás felvételét. A Chiefs, amelynél akkor szerződésben állt Hunt, rövidke vizsgálódás után ki is rúgta a 2017-es szezonban az egész NFL legtöbb futott yardot összehozó játékosát, akire február elején csapott le a Cleveland Browns, még a végleges eltiltás mértékét nem ismerve.

Az eltiltás miatt Hunt bukja 645 ezer dolláros alapfizetésének nagy részét, egészen pontosan 303 529 dollárt, írja az ESPN.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla