Motoros balesetben szörnyethalt az egykori NFL-sztár

2019.08.19. 09:46

Meghalt a 36 éves Cedric Benson, NFL-játékos, a Chicago Bears és a Cincinnati Bengals korábbi futója, miután csúnya motoros balesetet szenvedett.

A The Sun szerint Benson egy 30 év körülni nővel a háta mögött motorozott a Texas állambeli Austinban, amikor nekirohant egy kisteherautónak.

A motor azonnal kigyulladt, mindketten életüket vesztették. A kisteherautóban utazók túlélték a balesetet, ők csak könnyebben sérültek. A rendőrség szerint a nagy sebesség és a rossz látási viszonyok miatt történhetett a baleset.

Benson a 2005-ös NFL-draft első körében került a Bearshez, miután az egyetemi bajnokságban a Texas Longhorns sztárja volt: mind a négy évében ezer futott yard fölött zárt az egyetemi csapatnál, ahol azóta is legendaként emlékeznek rá. 

Ne maradjon le semmiről!

A Bearsnél sosem tudott kiteljesedni, és utólag be is vallotta, hogy nem igazán érezte jól magát a chicagói csapatnál. A Bengalshoz került, ahol a legjobb profi évei jöttek: 2009-ben 1251 futott yarddal zárta az alapszakaszt. Mindhárom cincinnati éve alatt ezer yard fölött termelt, azonban mégsem hosszabbítottak vele, és ebben jócskán szerepe volt a pályán kívüli balhéinak. 2008-tól kezdve gyakorlatilag nem volt olyan év, amikor nem vették őrizetbe, ittas vezetés és garázdaság miatt került bajba többször is.

2012-ben még leszerződtette a Green Bay Packers, azonban néhány forduló után véget is ért a szezonja egy sérülés miatt, ez lett végül az utolsó NFL-es éve. A ligában 6017 futott yardot és 32 touchdownt hozott össze profi pályafutása során. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport