Óriásit nyekkent az ijesztő helikopterezés után

2019.09.15. 15:30

Ijesztő ütközést, illetve zuhanást úszott meg a Mississippi State egyetemi amerikaifutball-csapatának irányítója, Garrett Shrader, aki vasárnap hajnalban a Kansas State elleni meccsen helikopterezett hatalmasat.

Ne maradjon le semmiről!

Shrader és csapata a negyedik negyed végén, 31-24-es hátrányban próbált támadni, de elég elkeseredett helyzetben voltak, hiszen 4. kísérletre kellett volna 16 yardot haladniuk. Shrader hiába passzolt volna, nem talált célpontot a szorosan védekező Kansas State védelmének köszönhetően, így az irányító úgy döntött, futva próbálja életben tartani a támadást és az egyenlítési reményeiket.

A 16 yardból 12-t tett meg, amikor a vele szemben érkező két védő miatt ugrással próbált továbbhaladni, de nem ugrott elég magasra, és mindkét védővel ütközött. Az első még magasabbra lökte a levegőbe, a második pedig megpörgette a legalább 2 méter magasra jutó irányítót, aki végül helikopterező mozdulattal zuhant a földre, pont a hátára.

Szerencséjére komolyabb sérülés nélkül megúszta, elég hamar fel is tudott állni, ám a 16 yardot végül nem tudta megtenni, így a Kansas State nyerni tudott innen már.