2 millió dolláros kamuórát, majd hihetetlen elkapást villantott az NFL-sztár

2019.09.17. 08:26

A Cleveland Browns és a New York Jets mérkőzése zárta az NFL második fordulóját, amiből egyértelműen a vendég Browns jött ki jobban, elsősorban a sztárelkapó Odell Beckham Jr. remeklésének köszönhetően. Beckham 6 elkapásból 161 elkapott yardot és egy TD-t szerzett, ezzel messze csapata legjobbja volt a 23–3-as győzelmet hozó meccsen, és még arra is volt ideje, hogy felülmúlja a múltkori, méregdrága órás balhéját.

Odell Beckham ugyanis egy 350 ezer dolláros órában játszott az első fordulóban, ami után a liga szívélyesen megkérte, lesz szíves nem méregdrága órákat reklámozni a pályán mérkőzés közben. Beckham erre egy még drágább, rettenetes exkluzív órában melegített be a kedd hajnali meccsen: egy 2 millió dolláros óra volt rajta, amiből összesen csak 10 darab készült. Igaz, legalább a meccsre nem vette fel.

Frissítés: óraszakértők később megállapították, hogy Beckham egy utánzatot viselt a karján bemelegítés közben, valószínűleg csak hergelni akarta (sikerrel) a közönséget.

Játék közben aztán mással tűnt ki: az első negyed elején megvillantotta igazi specialitását, az egykezes elkapást. Most is a pálya jobb sarka felé haladt, mint a legendássá váló 2014-es elkapásnál is, de most nem esett hanyatt, pusztán csak egy védőt tartott vissza, miközben az ujjhegyével behúzta a labdát.

Erre aztán később, a harmadik negyed vége felé rápakolt még egy lapáttal, amikor profi karrierje leghosszabb elkapásából, egy 89 yardos vágta végén szerzett hatalmas TD-t.

Nagyon nehéz helyzetben a Jets

A New York Jets már a meccs előtt sem volt túl jó helyzetben, a hét elején kiderült ugyanis, hogy mononukleózis miatt több hétre elvesztették a csapat kezdő irányítóját, Sam Darnoldot. A helyén Trevor Siemian kezdett a Browns ellen, ő viszont a második negyedben elég csúnyán kinéző bokatörést szenvedett, így rá is hosszú kihagyás vár, vagyis Darnold felépüléséig Luke Falkra hárul, hogy megpróbálja győzelemre vezetni a Jetset.

Eredmény

  • Cleveland Browns–New York Jets 23–3

Ne maradjon le semmiről!