Brutális áron cserélt csapatot az NFL sztárvédője

2019.10.16. 08:16

Csapatot váltott a Jacksonville Jaguars sztárvédője szerda hajnalban: Jalen Ramsey-t a Los Angeles Ramshez cserélték el, elég komoly ellenértékért. 

Ramsey-t ugyanis két elsőkörös (egy 2020-as és egy 2021-es) draftjogért adták oda, illetve még egy negyedik körös 2021-es választási jogot is kap érte a Jaguars, ami nagyon komoly ár a cornerbackért. A Ramsnél egyébként nagyon szeretnek a Jacksonville első körben draftolt játékosaival erősíteni, ugyanis Blake Bortles és Dante Fowler is a Jaguarsből került hozzájuk. Mindegyiküket első körben draftolta a Jaguars az elmúlt évek során. 

Ne maradjon le semmiről!

Visszatérve Ramsey-hez: a játékost a 2016-ban draftolta a Jacksonville, ahol 2017-ben és 2018-ban is a csapat erőssége volt, az idei idény előtt azonban nyilvánvalóvá tette, hogy máshol akarja folytatni. Bár a Jaguars vezetősége ragaszkodott volna hozzá, ez a mostani ajánlat azonban túl jó volt ahhoz, hogy visszautasítsák. 

A Rams egyébként egy másik cserét is nyélbe ütött az éjszaka, már annak tudatában, hogy nálul folytatja Ramsey:  a Ravenshez küldték a cornerback Marcus Peterst egy ötödik körös draftjogért és a linebacker Kenny Youngért cserébe.