Nagy meccsen bukta sorozatát az NFL utolsó veretlenje

2019.11.12. 08:16

A Seattle Seahawks elvette a San Francisco 49ers veretlenségét az NFL kedd hajnali meccsén, hosszabbításban nyert 27-24-re, és ez azt jelenti, hogy nincs már veretlen csapat a ligában. 

Ne maradjon le semmiről!

Pedig a mérkőzést a 49ers kezdte jobban, 10-0-val indítottak, a szünetig azonban 10-7-re zárkózott fel a seattle-i csapat, miután a védelme egy labdaszerzés után touchdownt szerzett Jadeveon Clowney révén. 

A harmadik negyedben már a fordítás is meglett a Seahawksnak, ami olyannyira belejött, hogy 21-10-re meglépett. Ezután megint a védelem villant, csak éppen a San Franciscó-i oldalon: az alábbi kalandos játékkal szépítettek, pedig egy darabig úgy nézett ki, hogy a Seattle-nek sikerül megtartania a labdát, amit Russell Wilson kezéből szedtek ki.

A 49ers innen visszajött a meccsbe, és 24-24-re végeztek a csapatok a rendes játékidőben. A hosszabbításban a Seahawks eladta a labdát, a 49ers pedig kihagyott egy mezőnygólt, McLaughlin 47 yardról hibázott, a végén az döntött, hogy a seattle-i csapat bevágott egy 42 yardos mezőnygólt, és 27-24-re nyert. 

A szezont remekül kezdő San Franciscó-i csapatnak ez volt az első veresége, a Seahawksnak meg zsinórban a harmadik győzelme. A győztes csapatban bemutatkozott az a Josh Gordon elkapó is, akit a New England Patriotstól küldtek el nemrég. A játékosnak két elkapása volt, ezekből 27 yardot szedett össze. 

A részletes összefoglalót ezen a linken lehet megnézni.