A bírót is földre küldte a feldühödött egyetemista irányító

2019.12.27. 12:18 Módosítva: 2019.12.27. 12:28

Rendhagyó módon zárta le egyetemi karrierjét az Eastern Michigan Eagles irányítója, Mike Glass III, akit a csütörtök este rendezett Quick Lane Bowl végén állítottak ki, miután egy sikertelen passzkísérlet után verekedni kezdett, menet közben pedig az egyik játékvezetőt is a földre küldte.

A hatodik alkalommal megrendezett Quick Lane Bowlban az Eastern Michigan Eagles a Pittsburgh Panthers-zel csapott össze, és szinte végig vezetett is, Panthers azonban az utolsó percben fordítani tudott Taysir Mack szép elkapásának köszönhetően.

Az Eaglesnek így is maradt még 47 másodperce fordítani, ez azonban végül nem jött össze, nem kis részben azért, mert Glass III-nél végleg elszakadt a cérna egy sikertelen passz után. Az irányító még éppen el tudta dobni a labdát, a rávetődő védő elől is volt ideje kitérni, de a dobás pontatlan lett, így eleve volt miért mérgesnek lennie.

Miután felállt, valószínűleg ehhez hozzáadódott némi trasthalk is a Panthers linebackerétől, Cam Brighttól, ez pedig már sok volt Glassnek, aki ököllel támadt ellenfelére, pár másodperccel később pedig a Bright védelmére siető Paris Ford is kapott egyet az irányítótól. Ez az ütés amúgy a kedélyeket lehűteni igyekvő játékvezető arcát is súrolta, aki rettentően teátrálisan földre is rogyott, de komolyabb baja egyébként nem esett.

Ennél jobban már nem fajultak el a dolgok, de ahhoz már ez is éppen elég volt, hogy Glasst sportszerűtlen magatartás miatt kiszórják a játékból, a helyére érkező Preston Hutchinson pedig 10 másodperc alatt nem tett csodát, így maradt a 34-30, amivel a Pittsburgh behúzta a meccset.