Tilosban edzett, hazaküldték a hatszoros Super Bowl-győztes Tom Bradyt

2020.04.21. 09:20

Alig hogy a New England Patriots csapatát elhagyva a Tampa Bay Buccaneershez igazolt a hatszoros Super Bowl-győztes irányító, Tom Brady, máris bajba került új floridai otthonában, ugyanis egy lezárt parkban edzve megsértette az állam kijárási korlátozásait.

Mindezt Tampa város polgármestere, Jean Castor jelentette be hétfőn, közölve, hogy a város egyik dolgozója vette észre, ahogy valaki egy lezárt parkban csinál valamit. Amikor a városi alkalmazott közelebb ért a szabályszegőhöz, meglepődve látta, hogy a hatszoros NFL-bajnok Tom Brady az. Ám, mivel nem kivételezhetnek senkivel, udvariasan távozásra szólította fel az NFL-sztárt.

Az első hírek még arról szóltak, hogy Brady nem úszta meg ennyivel, mert Castor közlése szerint egy szabálysértési feljelentést is kapott a hazazavarás mellé az önkéntes edzőmunkáért cserébe. Aztán kiderült, hogy félrehallás miatt közölték ezt a hírügynökségek – a CNN már feljelentésként (cited) adta tovább az anyagot, de kiderült, hogy eredetileg a sighted (meglátták) szó hangzott el, ez okozta a félreértést.