Elfelejthetjük a londoni NFL-meccseket a vírus miatt

2020.05.04. 19:06 Módosítva: 2020.05.04. 20:21

Eldőlt, hogy semmilyen nemzetközi mérkőzést nem rendeznek meg az NFL-ben a 2020-as szezonban, így a négy Londonba és az egy Mexikóvárosba tervezett meccset is az Egyesült Államokban játsszák majd le a tervek szerint, közölte hétfőn az NFL központja. A nemzetközi meccseket a koronavírus-járvány miatt fújták le, a biztonságra koncentrálva.

Ne maradjon le semmiről!

Sajtóhírek szerint a héten jelentheti be az NFL a 2020-as szezon menetrendjét, de ezt már biztosan a londoni és mexikóvárosi helyszínek nélkül teszik, a csapatok ugyanis nem ragaszkodtak a járványhelyzet alatti nemzetközi utazásokhoz.

Bár az NFL továbbra is úgy készül, hogy a teljes szezont megtartják szeptembertől, egyelőre nem ismert, hogy pontosan milyen terv szerint rendeznék a mérkőzéseket. A legfrissebb hírek szerint a tulajdonosok inkább várnának novemberig, hogy nézők előtt játszhassanak, mint hogy elkezdjék az idényt már szeptemberben, de nézők nélkül, ez ugyanis csapatonként legalább 100 millió dolláros kiesést is jelenthetne.

Az eredeti tervek szerint a Jacksonville Jaguars rendezett volna két mérkőzést a londoni Wembley-ben, két másik mérkőzést pedig a Tottenham stadionjában rendeztek volna. Mexikóvárosban az Azteca Stadion lett volna a helyszín.