18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Majdnem megölte barátnőjét a 140 kilós NFL-es, mert nem akart meghajolni

2021.01.27. 18:50
Családon belüli erőszak miatt letartóztatták Chad Wheelert, az NFL-ben szereplő Seattle Seahawks 141 kilós támadófalemberét, aki brutálisan megverte barátnőjét.

Az eset még hétvégén történt a Seattle-től délre található Kentben, de csak ma látott napvilágot. A vád szerint Wheeler azért támadta meg barátnőjét, mert nem volt hajlandó meghajolni előtte. Először megütötte, majd az ágyra lökte, ahol addig fojtogatta, amíg a nő elvesztette az eszméletét, végül otthagyta.

Amikor a bántalmazott magához tért, azonnal hívta a 911-et, majd megtalálta Wheelert, aki teljes nyugalomban fogyasztotta a vacsoráját. Mikor a falember meglátta a nőt, állítólag ennyit reagált:

Wow, te még mindig életben vagy?

Wheelert 400 000 dolláros óvadék ellenében elengedték, szabadlábon védekezhet. A Seattle Seahawks is vizsgálatot indított az ügyben. Állítólag Wheeler bipoláris zavarral küzd, egy ideje pedig nem szedi a gyógyszerét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport