Olimpiai bajnok, koronavírus és a világ egyik legnagyobb show-műsora

IMG 1311 dex
2021.02.04. 09:58
Utolsó mérkőzéséhez érkezett a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2020–2021-es idénye. Az 55. Super Bowl lesz az első, amit hazánkban az Aréna4 közvetít, a csatorna pedig most ismertette, hogyan épül majd fel a műsor.

Az NFL fináléjában Tom Brady új csapata, a Tampa Bay Buccaneers fogadja a címvédő Kansas City Chiefst, magyar idő szerint hétfőn 0.30-kor veszi kezdetét a találkozó.

A felvezetés már vasárnap 23 órakor elindul, és éjfélig tart majd, a műsorvezető a magyar szövetség korábbi elnöke, Árpa Attila lesz, a vendégek között pedig Buday Zoltán szakkommentátor és Kerek István kommentátor mellett a háromszoros olimpiai bajnok Szécsi Zoltán is ott lesz.

A műsorban a teljesség igénye nélkül szó lesz a két együttes múltjáról, a legutóbbi bajnoki címükről, összehasonlítják a kezdő irányítókat, külön is részletezve a már 10. nagydöntőjére készülő Tom Brady pályafutását.

Felidézik a felek alapszakaszbeli meccsét, elemzik a várható párharcokat, kitérnek az edzői stábokra, és szóba kerül a koronavírus hatása is a sportra.

A műsor után rögvest kapcsolják a mérkőzés helyszínét, a finálét Kun Zsolt és Bencsics Márk közvetíti majd, a szünetben pedig természetesen a halftime show-ról sem marad le a nagyérdemű, ezúttal The Weeknd lép fel.

Borítókép: ARENA4