Megvan Aaron Rodgers és Russell Wilson 2022-es csapata is!

rodgers
2022.03.09. 09:13
Óriási bejelentéseket hozott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) kedd estéje, többek között rendeződött Aaron Rodgers, és Russell Wilson jövője is eldőlt.

A Green Bay Packers Super Bowl-győztes irányítója új rekordot állított fel, Rodgers ugyanis a következő négy évben 200 millió dollárt kereshet, ami az átlagot tekintve minden idők legjobb szerződése. A legutóbbi két idény legértékesebb játékosa, az immár négyszeres MVP új egyezségéből 153 millió a garantált tartalom.

További jó hír a csapat szurkolói számára, hogy Davante Adamst is sikerült maradásra bírni, a liga egyik legjobb elkapóját franchise taggel láncolta magához a klub.

Lényegesen rosszabb napot zárhattak a Seattle Seahawks szurkolói, hiszen a 2013-as bajnokcsapat két legendás alakja is távozott. Russell Wilsonért (és egy 4. körös választási jogért) épp az akkor legyőzött Denver Broncos robbantott bankot, két első, két második és egy ötödik körös választási jog, az ugyancsak irányító Drew Lock, a tight end Noah Fant és a védőfalember Shelby Harris érkezett.

Nem sokkal később pedig azt is bejelentették, hogy a csapat menesztette legendás linebackerét, a nyolcszoros Pro Bowl-választott Bobby Wagnert, így elmondható, új szelek fújnak Seattle-ben.

A Titans sem akart kimaradni a jóból, az irányítósiettető Harold Landry öt évre 87,5 millió dollárért írt alá Tennessee-ben.

(Borítókép: Brian Cassella/Chicago Tribune/Tribune News Service via Getty Images)