Tom Brady édesapjának legnagyobb rémálma válhat valóra

2022.12.15. 19:45
Az idény végével lejár a tengerentúli profi amerikai futball-ligában (NFL) játszó Tom Brady szerződése a Tampa Bay Buccaneersnél, így szabadügynök lesz. Édesapja félelme viszont, hogy az irányító ezután sem lesz képes visszavonulni, és jövőre is magára ölti vállvédőjét és sisakját.

A Fan Duel TV Up & Adams című műsorában a Hírességek Csarnokába is beválasztott Vince Carter idézett fel egy beszélgetést, amelyet Tom Brady édesapjával folytatott, mielőtt Brady 2021 februárjában megnyerte hetedik bajnoki gyűrűjét a Kansas City Chiefs elleni döntőben.

„A meccs előtti este véletlenül futottam össze Brady apjával, de ha már így alakult, megkérdeztem tőle, mit gondol a meccsről és az újbóli bajnoki cím esélyeiről” – mesélte Vince Carter a műsorvezető Kay Adamsnek. „Azt mondta, az egyetlen dolog, ami miatt aggódik, hogy gyermeke a győzelem után sem lesz hajlandó szögre akasztani sisakját, és folytatja karrierjét” – mondta Carter.

Brady vezetésével végül a Buccaneers 31–9-re győzött a Chiefs elleni Super Bowlon, az irányító pedig hetedik bajnoki címét szerezte meg. Úgy tűnt, Brady a 2022-es szezonban szögre akaszthatja sisakját, hiszen januárban bejelentette visszavonulását, de nem telt el két hónap sem, és máris visszatért.

Megnyerte azt a meccset, és még mindig játszik. Az NFL egy drog, amit nem lehet letenni. Nincs az a munka vagy szerelmi kapcsolat, amire le lehetne cserélni. Hétszer magasba emelni a Vince Lombardi-trófeát egy drog, amiből neki jócskán kijutott

– zárta mondandóját Carter.

Augusztusban lett 45 éves az NFL elnyűhetetlen legendája, a Minden idők legjobbjának tartott Tom Brady, akinek 2023-ban lejár a szerződése Floridában, és szabadügynök lesz. A Bucs jelenleg 6–7-es mérlegével vezeti a Nemzeti Futball Konferencia (NFC) déli csoportját, amit kizárólag a másik három csapat gyengélkedésének köszönhet. Az NFL szabályai szerint viszont minden csoport elsője bejut a rájátszásba, ahol már bármi megtörténhet. 

Alakuljon bárhogyan a szezon hátralévő része, Brady esetében nem lehet kizárni a folytatás lehetőségét, ennek pedig a családja aligha örül.

A házassága bánta futballimádatát 

Hónapokig tartott Amerika álompárjának huzavonája, amely végére végül október végén került pont. Tom Brady és Gisele Bündchen 13 év házasság után vált el. Az irányító akkor arról beszélt, hogy barátságban váltak el egymástól, hálásak az együtt töltött időért, valamint gyönyörű és csodálatos gyermekeikért, akik továbbra is életük középpontját fogják jelenteni, szülőként azon dolgoznak majd, hogy a gyerekek megkapják a kellő odafigyelést. A válás kimondása nehéz és fájdalmas volt, de a legjobbakat kívánják a másiknak a jövőben.

Úgy tűnik azonban, hogy mindketten gyorsan továbbléptek a váláson. A tengerentúli pletykalapok egy szlovák modellel hozták szóba az irányítót, Gisele Bünchent pedig egy  dzsúdzsucuoktatóval látták egy Costa Rica-i étteremben. A Purepeople brazil bulvárlap szerint a páros randizott egymással, de a  Page Six egyik forrása szerint ezek csupán üres pletykák.